..

Man kan säga att det var drag på Marstrand igår. Prinsessan Madeläään var där. Och så 60 datakonsulter med drinkbiljetter. Så som jag föreställer mig att Båstad och Gotland kan vara? Jag vet ju inte och är inte heller särskilt sugen på att ta reda om mina misstankar stämmer. För visst - det var fint på många vis men den sailorstilen är inte riktigt min grej. Gårdagens roligaste var dock när vi anlände till ön, blev eskorterade med trummor och fanfarer upp till fästningen och några stackars turister trodde att det var en publik visning och hängde med i vårt tåg. Heeela vägen upp till privata tillställningen med bubbel och snittar och inte ens där fattade de att de inte riktigt var välkomna utan skålade glatt och tittade på utsikten. Och när chefen började dela ut tipspromenadslappar tackade de och tog emot. Sedan gick det upp ett ljus när frågor handlade om anställdas skostorlekar. Och jo, vi var visst några som uppmärksammat de vilsna själarna och kunde sagt till dem från början men jag skämdes lite för mycket för det. Anade de inte oråd av alla chinos och rutiga skjortor liksom? eller att champagnen var gratis?

Jag vann ingen tipspromenad men vår grupp lyckades förnedra oss mest genom att sjunga en sång på skolavslutningstema. Fick sitta bredvid min närmaste chef under middagen och förklara i en halvtimme varför jag inte gillar skaldjur. Han förstod ändå inte. Sen var det "fri tid" och konsultdanser. Kan ju säga att jag inte direkt skrek ut mitt samhöre med vissa kollegor för resterande besökare på utestället. Datakillar alltså, de är duktiga på mycket. Koder och sånt. Men så är det en hel del de inte förstår sig på.Socialisering till exempel.
Jag var hemma halv tre. Vandrade i en fantastiskt fin & varm sommarnatt - till en svettig spårvagn. Sov till ett idag. Badade i Sisjön. Nu ska jag snart sova igen. Vi säger så.  


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits