Titlar i telefonkatalogen

Igår lämnade D in sitt examensarbete. Typ tre timmar efteråt hade han 20 p inrapporterat till Ladok. Grattis säger jag till D. Och snabbt jobbat säger jag till hans handledare.
"Från och med nu vill jag bli tilltalad Fysiker D" säger han vid köksbordet.
Jag har lagat lite kalasmiddag, som faktiskt blev kalas trots min nervositet vid sås-sjudningen.
"Ha, bara om du kallar mig Manusförfattare Å" svarar jag.
Älskling, sötis och andra töntiga kärleksförklaringar har härmed raderats ur vår vardag. Vi titulerar varandra med yrkesbeteckningar och funderar på att även lägga in dem i telefonkatalogen?

Ps, det finns en vän i småland som har titeln Kungen efter sitt namn i katalogen...
Pubertalt: ja
Kul: endast om man är full?


Hey - sån är ju jag!

Två av tre punkter på dagens "Kom ihåg" är avklarade. Brevet till Viking får vänta, det har det redan gjort i en månad. Stackars karl, han blir väl galen på riktig där i Helsingfors? Men jag lovar, nästa vecka... på hedersord.

Ska ställa väckarklockan på 04:52 snart. Borde vara förbjudet att stiga upp så tidigt men vad gör man inte för jobbet? (alldeles för mycket tror jag - särskilt om man jämför med vad man får tillbaka - men hey, sån är jag). Om jag hade haft ett eget företag hade jag anställt mig själv på direkten.

En stackars måsunge har ramlat ner från vårt tak och spatserar runt på gräsmattan utanför. Mamma och pappa Mås cirkulerar oroligt ovanför och gör ibland attacker mot Russin som nyfiket kikar från köksfönstret. Och jag, jag vågar inte lämna soporna på grund av de arga föräldrarna. Tur att jag far till hufvudstaden imorgon...


Kom ihåg!

Jag gillar inte paraply. Jag gillar inte att bära runt på det uppfällt och definitivt inte nerfällt, då dropparna alltid hamnar på mig. Och att ha paraply i Göteborg är verkligen en konst. För där räcker det inte med regn, utan såklart ska det blåsa också. Så när man har bråttom till spårvagnen vänds skiten in-och-ut och kalabalik utbryter mitt på övergångsstället. 
Att försöka vända tillbaka paraplyet utan att bli dygnsur, att ta sig över vägen och samtidigt hålla koll på alla grejer och tillslut släpa sig in i vagnen och känna att det torra folket där inne småfnissar åt mig. Jag hatar paraply och kommer med all säkerhet att glömma det här på jobbet i eftermiddag. Och med all säkerhet regnar det även imorgon och då kommer jag att sakna min ovän?

Dagens "Kom ihåg":
1. Paraplyet
2. Betala räkningar
3. Skicka brevet till Viking

Mina sista närmar sig

Snart har jag ätit min sista micropizza. Snart har jag läst min sista Veckorevy och snart är det slut på gratis Loka (och den där colan jag festar till det med nån dag emellanåt).
Snart har jag skrivit mina sista "Spana, kolla och klicka".
Min nedräknare visar 24:03:10
Mina dagar är räknade.


Låt bli våra grejer...

Vad hände? För två veckor sen var det strålande sol och gassande hett. Nu känns det redan som höst med småregn och moln mest hela tiden. Å andra sidan får det fina vädret gärna vänta i en sådär tre veckor, då jag är lite ledig. Då jag drar till Småland för att samla kraft och gå barfota på grusvägar.

Och vad är så intressant med våra grejer? Igår kväll när husbilen inspekterades såg det ut som om någon försökt att bryta sig in. Kanske tyckte pundarna att vårt fordon såg bekvämare ut än deras eller så har våra grannar varit i farten igen? I vilket fall, bilen panikflyttades till götets finare delar och vi hoppas på att snart finna en lösning.
 Parkeringsplats någon?



5 bra saker

För en tid sedan var jag en tråkig människa. Jaja, så jäkla kul är jag inte i nuläget heller, men jag tror att jag har bättrat mig. Det gick så långt att D sa till mig:
"Kom igen, vad gör du egentligen?"
Jag försökte skylla ifrån mig, att det var jobbigt med jobbet, att jag var trött och att jag saknade massor. Allt det var sant men ändå inga fullgoda anledningar.
En söndageftermiddag spenderade jag lite tid med den där tråkiga människan och insåg att D hade rätt. Jag gjorde små listor: på vad jag gillade, inte gillade och en där jag försökte beskriva varför jag var ledsen.

Listor är underskattade? Ibland behöver man skriva för att förstå - och för att se.
I de trakterna surfade jag på en blogg där det fanns en lista på 100 saker man kunde göra för att leva i nuet. Kvinnan bakom listan kallar sig framtidsutvecklare och det mesta var faktiskt skräp. För det är inte enkelt att hitta 100 grejer som ska utveckla sin framtid och få en att leva - på riktigt.
Men några saker var bra. I alla fall om man heter som jag och det gör ju jag...

Det här är bra:
  • Köp en hatt
  • Ring från en telefonautomat
  • Ge bort din älsklingsbok
  • Fotografera ditt öra
  • Ta en ny väg hem

Alla de andra 95 grejerna då? Nä, de ger mig nog inte så mycket.
Jag vill inte skicka ett vykort till min högsta chef eller krama en lapplisa. Inte heller ha socker på mitt ägg istället för salt eller vandra Hallandsleden på min semester.

Men D, lova att hämta mig när jag ringer från telefonkiosken och inte hittar hem?!

Full fart framåt

Helgen med husbil var... intressant. Kanske världens största ratt och världens längsta växelspak, nästan så att jag fick träningsvärk efter att ha kört monstret. Och då snackar vi kanske 5 mil av 20, jag var rädd och gasade på i max 60 km/h.
Det gick trögt. D blev trött. Jag blev glad och åkte på kanske världens största passagerarplats. Skrattade högt ibland när jag insåg att det var en husbil vi färdades i - vår husbil till och med. Just nu står den parkerad precis bakom pundarbilen på gatan. Hoppas inte att folket som tydligen sover/bor/lever i den rostiga volvon övertar vårt hus på hjul.
Det vore synd.  

Och apropå pundare, storyn om inbrottet på vinden är lång och ganska komplicerad. Vår granne med tillhörande stor, stark och tatuerad vän bröt lägligt upp vårt vindsförråd när vi skulle hämta grejer där i måndagskväll. Påkomna och panikslagna lös desperationen ur deras ögon. Jag & D vågade inte konfrontera, då smockan hängde i luften. De var förvånade och berättade att "någon" gjort inbrott hos oss. Bredvid dem låg en gul skruvdragare och sex skruvar stod prydligt uppradade bredvid dörren. Skruvarna till gångjärnet på vårt förråd.
"Det ser nygjort ut" sa D.
"Kan jag låna er skruvdragare och sätta tillbaka dörren, den ligger ju där på golvet". De fattade nog vinken, vi visste och de visste.
Tur att de ska flytta och tack för att ni tog min gamla dator. Den är sju år gammal och totaltom. Nu slipper jag bära den till återvinning. Annars saknas nog inget mer.
Tur att de ska flytta, annars hade jag varit tvungen att göra det...


 


Palla blogga

Jag är så trött. Har haft en schysst helg men orkar inte skriva.
Kollar nog på den intressanta dokumentären på tvåan om telefoner i stället? Så trött är jag...


Surprise.

Idag fyller kakan år! Vi firade det med en överraskning. Igår kväll tog jag & D tåget till Småland och blev hämtade av sötaste syster för att bo hos henne över natten. Päronen visste inget. Och imorse vid halv sju tog vi paket och ballonger och drog till Brorsmåla för att fira mamma. Och nog ble hon lite förvånad. Och pappsen också, jag skulle betalat en hel del för att se hans min när jag & D sprang ur bilen, men jag hade tre ballonger i vägen. Synd.

Tyvärr jobbar både kakan och flin idag, jag & D får förbereda inför morgondagens resa och så blir det kanske lite kalas ikväll. Kul.

Värsta grejen

Okej, kvällen innan jag for till Stockholm hände värsta märkliga grejen. Den innefattar mig, D, vårt vindsförråd, en skruvdragare och en pundargranne. Hinner inte skriva nu, men håll ut. Snart kommer det!

En månad kvar...

Jag har skaffat mig en egen nedräknare.
Den visar tiden kvar till min semester-start.
Internet är fantastiskt!

Sommartider (hej hej)

Det tar på krafterna. Ett tag trodde jag att jag nästans smittats av ungdomarna på Hultsfred och klarat mig från den där matta känslan. Nej, den kom  idag, ungefär klockan 06:32 när jag insåg att spårvagnarna passat på att byta till sommartid medan jag var borta och nu fanns det ingen vagn till mig och mitt tåg från centralen. Jag fick gå tillbaka hem, stirra tomt på fyrans ekonominyheter samt väder och sedan traska tillbaka till hållplatsen.  

Imorgon far jag till hufvudstaden. Sen är det full fart hela helgen.

Och så helgen som var då - Hultsfred. Mycket jobb, massa människor (särskilt i "vårt" hus), en del öl och bitvis riktigt roligt. Tack Mari!

Firar med Justice-videon som faktiskt svänger:

Ozzy mm.

Okej. Bajamajorna är redan jäkligt äckliga.
Så sätt er ner och pissa alla idioter, och gör det inte värre än vad upplevelsen redan är!

Ozzys stämma ekar över Hultsfred i skrivandes stund. Vi väntar kanske till slutet för att få en glimt att mannen.

Hultsfred var det då ja.

Okej. Vi har intervjuat franska Justice. Det var intressant, delvis för att killarna snackade engelska med TYDLIG fransk brytning, dels för att ett band spelade väldigt högt i bakgrunden.
Okej, killen genomskådade mig. Tittade på mig och frågade: "förstår du vad jag säger".
"Eeh, jag måste ju tänka efter lite och skriva på svenska, he he"
Sen när jag uppfatta att han sa nåt viktigt så låtsasantecknade jag lite. För syns skull. Och för samvetets skull. Och för deras skull. Sen skrev jag en kort, med betoning på kort och lägg till innehållslös artikel på Lunar. Sen blir det öl.
Vi satsar på Timbuktu och sen backstage. Hörs sen då'rå!

I lööv my tandhygienist.

Jag lyckades. Och jag har ljugit. Det är faktiskt sju år sedan jag sedan var hos tandläkaren. Då var det dessutom hos den privata dentisten i Ryd, som min pappa för övrigt betalar sina räkningar med fårtestiklar till... Det är sant, eller hur kakan?
I alla fall, Jill. Underbara Jill. Tack!  

Om en kvart...

är det dags för dödsdomen på riktigt.
Tandläkaren gick över förväntat. Förutom att jag vaknade 10 minuter innan jag skulle vara där och fick skämmas dubbelt så mycket. Jag fick i alla fall komma in för undersökning och Parisa var snäll. Hon hade till och med arbetat i Småland (värnamo) så hon tolkade allt rätt, även det jag väste fram med slangar i munnen.
Inga hål då. Men fick såklart lite äckligt bananlack på något ställe (shit, jag trodde att det hade hänt saker i tandläkarvärlden på fem år, men det där äckliga lacket envisas de visst med att ha kvar...)
Klockan fjorton-noll-noll ska jag till tandhygienisten och slipa tandsten. Sen får vi se vilken kategori jag hamnar i för den dära försäkringen. Hör ni inget mer om ämnet lär det ha blivit dyrt...

Bäst att komma tid denna gång.
Förresten, imorgon åker jag till Hultsfred.

Synd

Så. Har precis sett Lost-avslutningen. Och det var som väntat, inget nytt under solen på ön.
Jag brukar försöka se serien när den går "lajv" på teve men nästa vecka är jag ju i Hultsfred.
Tyvärr missar jag också postkodmiljonären på lördag. D's pappa med familj ska vara med eftersom hans frus föräldrar tydligen vunnit en slant. Det avsnittet finns inte på piratebay säger de som vet... Synd.

Tji fick jag

Jag har ju redan avslöjat att min morgonhumör är sådär. Kan även berätta att det som händer på morgonen går antingen på rutin eller ren tur. I morse lyckades jag få på mig svarta kläder, trots att det väntades bli runt 30 grader varmt idag. Och så det kanske mest spännande. När jag kom hem från jobbet och pustade ut på soffan, öppnar D kylen för att se vad den har att erbjuda. Och där inne, i kylen, står något som inte brukar finnas där.
Jag skyller direkt på D och skrattar lite rått åt hans förvirring. Han svarar:
"Jag har inte druckit kaffe idag. Det måste vara DU som ställt termosen i kylen..."

image23
Jaha, där ser man.

Men idag fick jag en fin present av en arbetskollega. Han har varit i Kina och där använder man sig tydligen inte av varningstexter på tobaken. Jag fick ett av hans helt ofarliga cigg-paket och rökte med nästan gott samvete... 

Utan att säga/lova för mycket kan jag berätta att mitt nya liv planeras att starta den 1 augusti. Mitt nya fina och ännu braigare liv.


Dolda talanger

Jag påmindes precis om saker som jag är grym på. Det har varit mycket CV-snack idag och kanske att de inte riktigt passar in där, men de höjer garanterat min livskavalité:

  • Jag är ap-bra på att fånga saker som plötsligt faller ur köksskåpet. Decilitermått, frukostskålar, ja till och med kaffefilter.
  • Jag är grym på att leta upp saker. D säger sig ha tappat sina nycklar - jag hittar dem på under två minuter!
  • Jag poppar kanske de bästa popcornen i världen?


  • Sen finns det såklart några saker jag är mindre bra på:
     

  • Jag är en dålig saftblandare. För starkt eller för svagt, något annat verkar inte finnas i min saftvärld.
  • Plåstra om. Lyckas ofta kleta ihop plåstret innan det fastnat på plats.
  • Sätta mig på "rätt" plats på tåg, jag prickar ofta bokade stolar och får därmed flytta runt...

  • Vi säger så.


    Göteborgshumor

    Imorgon fyller min paps år.
    Jag hittade inte Kalle Kotte utan får fira honom med denna i stället:

    Creddig CV

    Idag har jag lärt mig hur man inte ska skriva en jobbansökan. Jag har läst lite dokument rörande min tjänst och det är intressant. Dels har jag insett att jag är både normal och kompetent, dels att arbetsförmedlingens strategi om att tvinga arbetslösa att söka jobb inte är så lyckad. Det kommer en hel del omotiverade (?) CV's och personliga brev i vår mejlbox.

    Bäst än så länge är den som skriver ut sin vilopuls och blodtryck i sitt CV. Hur relevant det är i sammanhanget är oklart. Personen fortsätter med att berätta om sitt midjemått: 67 cm - med tillägget: 2 cm mindre än Markus Schenkenberg.
    Jag skulle kunna fortsätta ett bra tag men det vore inte så schysst. Däremot lyckades människan verkligen fånga mitt intresse och jag skrev ju faktiskt fantasifull & kreativ i annonsen. Cred för det. Men jag tror vi stannar där?


    Trattkatt

    Nu kanske ni tror att jag precis förstått hur man laddar upp bilder till bloggen.
    Svar nej, men jag har insett att det är ganska så kul att kolla på?

    image22 << Fröken Flisa med tillhörande tratt.

    Märks inte att jag är ledig idag va? Bloggar ju som bara den.
    Kort sagt, jag har andra grejer som måste bli klart, men som jag skjuter på och inbillar mig att hinna med ändå. Och därimellan fixar jag med livsviktiga saker som: måla naglarna, sortera gamla kvitton och läsa förra veckans metro. Nästan som på den gamla goda tentatiden, aldrig hade jag så välstädade besticklådor som då...

    Får får får?

    image21
    Inlägget tillägnas min Flin.
    Kakan berättade om hennes måndag.
    Om hennes blomland i kombination med djuren ovan.
    Och för att hon inte ska ställa till med en stor grillfest,
    påminner jag henne härmed om att de är ganska söta levande?

    Plastparty

    Inte riktigt som jag tänkt mig. Den där svenskheten kom krypande.
    Ut i solen med tidning kom jag i alla fall. Markerade mitt revir och bläddrade lite oberört framåt i sidorna.
    En liten tjej på cykel kommer fram:
    - Vi har plastparty.
    - Okej.
    - Om vi beställer nu får vi sakerna innan midsommar.
    - Okej.
    Sen tittar hon nästan argt på mig.
    - Grillade ni igår?
    - Ja just det.
    - Vad grillade ni?
    - Kött.
    - Vad då för kött?
    - Jag vet faktiskt inte.
    - Näha. Jag ska cykla vidare.
    - Gör så.
    Sen cyklade hon fram och tillbaka på vår lilla asfalterade gång mellan porten och sophuset, det är ungefär tjugo meter. Jag fortsatte spela oberörd. Mamman kommer fram till mig och frågar:
    - Är det okej om barnen är här?
    - Javisst. Inga problem.

    Skyll dig själv pucko, tänker jag sedan. Så det gör jag i en halvtimme tills värmen blir outhärdlig. Plastparty-sällskapet sitter i skuggan. Jag går in. 34,7 grader står det på termometern. Hoppas de inte får sina grejer innan midsommar. Då får de ha dill och jordgubbar i gamla äckliga plastlådor.
    Rätt åt dem.

    Sneda leenden och smutsiga ungar

    Igår när jag & D grillade på gården var det härligt lugnt och tyst. Lite fåglar som kvittrade och en och annan spårvagn som for förbi.
    Nu är läget annorlunda. Grannhuset har visst barnkalas i 30-gradig värme. Jag hör bestick-skrammel, oroliga mammor och kids som skriker. Jag hör cykelinbromsningar, presentpapps-prassel och tårtfläckar(!).

    Så här är läget. Alla husen bildar en stor rektangel, där innanför har varje hus en liten tomtplätt med gräs, träd och vad man nu är intresserad av. Vårt hus råkar vara det enda hyreshuset, och även det hus som har schysstast "trädgård". Alla andra nissar har köpt sina lägenheter för en säkert ganska dyr peng.
    Hade det varit tvärtom, att vi i hyreshuset haft en taskig tomt och snikt in oss på ett hörn på andra husens gräs, hade vi fått skäll. Men att ta över vårt utrymme är tydligen helt okej. Äckliga småbarnsföräldrar med sneda leenden och smutsiga ungar: "Ni har ju så gott om plats..." Det är liksom inte en fråga, hon bara dumpar sitt kid med en liten plasttraktor hos oss.

    Nu tag tänker gå ut på min gräsmatta, fösa undan alla barn och låta dem trängas på sin makadam istället för vårt mjuka gräs... För sån är jag - missunnsam och lättirriterad.


    Ett glas vin tack

    Vårt hushåll har sådana där stora vinglas. Som rymmer en halv flaska ungefär. Så när man säger "Jag drack bara två glas vin igår" betyder det full flarra. Ungefär där är jag nu.
    Rödvin och grillat. Härligt härligt.
    Förresten, katten steriliserades och fick en tratt på köpet. 7-10 dagar ska hon ha den. Hon är redan ap-förbannad och springer in i saker som soffan. Det är kul, än så länge. Men jag tänker på hur kul det är att ha en katt med tratt i sängen. Inte vidare bekvämt i alla fall. Tur att man är ledig imorgon...

    WZUP?

    Lite obestämd träningsvärk idag. Igår lyckades nämligen D att övertala mig till att spela badminton med honom. Tönt-sport tycker jag egentligen. Hallå - nätboll som inte är någon boll.
    Men jag tror att jag överraskade. Trots blodsmak i munnen och lätt yrsel kämpade jag på. Lyckades till och med slå tillbaka några av hans smashar, hur vet jag inte. Kanske att mitt racket lyckligtvis befann sig just där och att slaget var så hårt att det automatiskt studsade tillbaka. Men det såg snyggt ut i alla fall och givetvis låtsades jag som om jag hade koll.

    Imorgon är det nationaldag. Det firas med ledighet, redan femton-noll-noll i eftermiddag börjar det.
    Hurra!


    Jadå, coolast är jag

    image19

    Ibland krävs det inte så mycket för att bli lite lycklig. Och kanske att jag är lite för glad för en sån sak som att få epitet "coolaste Lunarsmeknamnet". Men det struntar jag i.
    Kanske bör det tilläggas att jag arbetar där?

    I alla fall, här är beviset:
    image20


    Coolast på Lunar?

    Min gästbok invaderas av inlägg. Av medlemmar som röstar på mig, eller snarare mitt lunarsmeknamn. Det kan bero på att: 1. Jag är det första svarsalternativet eller för att: 2. Jag faktiskt har det coolaste namnet på LunarStorm? Jag tippar på nr1 men är glad ändå...
    Och huvudsaken är att jag klår
    Pussgalen & Impedanze

    Resultatet avslöjas imorgon. Spänningen är oliiidlig.

    Så här snälla är de flesta:
    image17

    Och så hade vi den här charmiga killen också:
    image18

    Exakt SÅ roligt är det på mitt jobb.


    April april liksom

    Måndag då. Tiden går snabbt när man roligt sägs det. Jag har inte jämt kul men klockan tickar på ganska bra ändå. Juni redan. Vad hände med april liksom? Kommer inte ihåg...

    Helgen var i alla fall fin, det minns jag.
    Lördagen spenderades till att pyssla med paps present. Han fyller år om en vecka och jag har ett bra paket på g. Sen var jag & D ute vid havet, åt kebab på en klippa och kollade på båtarna. Och på de lyxiga husen utmed stranden.
    Och önskade att vi bodde i det fina gula.

    tandläkarångest

    Om ungefär en vecka ska jag gå till tandläkaren. Det var X antal år sedan sist och jag har ångest. Jag är faktiskt livrädd. Inte för borren, bedövning eller eventuellt bananlack, utan för själva tandläkaren. Att hon ska skälla på mig för att det var så länge sen jag var där. Och att jag faktiskt inte har en godtagbar ursäkt för att inte ha varit där. Shit. Min nya tandläkare heter förresten Parisa, det låter väl som ett lite konstigt men ganska vänligt namn?
    Snälla, säg att det gör det!?

    När jag gick på högstadiet hade jag tandställning. En fast sådan.
    Fast jag var verkligen inte ensam, varannan unge gick runt med ståltrådar i käften. Det innebar också att jag var minst en gång i månaden hos tandläkare, antingen för korrigering eller för att ställningen gått sönder. Jag hade små gula gummiband mellan käkarna för att minska mitt överbett, och dessa gummiband återfanns överallt i min närhet de två åren jag hade tandställningen och sedan ungefär ytterligare ett år efter det. Kakan var galen. Överallt i min närhet är faktiskt ingen underdrift. En gång hittade hon ett i sin ärtsoppa...
    I alla fall, jag var van vid tandläkare. Nu i dagarna tandtrådar och munsköljer jag för fullt, för att Parisa i alla fall inte ska kunna klaga på det. Och jag tror - att tänderna är bra - trots att jag inte kontrollerat dem på X år.
    Jag är mest rädd för skäll...

    Jag vill bli miljonär

    D är inte så långt ifrån mig i vuxenpoäng-toppen.
    Hans favoritprogram på teve är... tiddelipom... "Vem vill bli miljonär?"
    Idag vart det nåt tillbakablicks-aktigt och han var nästan förbannad för att ingen medel-svensson satt i stolen och svettades. Jag också, men framför allt saknade jag presentationen av alla "finalisterna" när de gör spexiga gester och introduceras med roliga epitet: Eva Larsson från Bjuv, svampplockare eller Roland Ekström från Borås, yatzymästare. Det är underhållning på hög nivå!


    Om att leka med elden

    Just nu spelade P3 Svea Sveriges kanske mest underskattade (?) låt:
    Playing with fire med Brolle Jr.
    Killen är grym ju, dessutom är han visst namne med min paps, en bonus liksom.


    HEJJA BROLLE!

     

    Sorry Russin...

    Ungefär så här förvånad såg Russin ut när jag anklagade henne för tuggummistölden i förrgår:

    image16

    Det visade sig senare att paketet låg i hemliga facket i väskan för att jag lätt skulle hitta det!
    Förlåt Russin!
    (men du har säkert lekt bort nåt annat värdefullt & viktigt som jag snart saknar...)




    Surt och sött

    Igår gick jag visst i ide. Efter jobbet läste jag lite i sängen och somnade ganska snabbt. Masade mig upp vid tjogotvå-noll-noll för att borsta tänderna och kröp sedan tillbaka. Så idag är jag pigg, utvilad och effektiv. Än så länge i alla fall. Ringde en medlem i morse som blev attans glad, sånt är kul.

    Annars,  tror det blir shopping i helgen. Insåg i yrvakenheten en morgon i veckan som gått att min garderob var allmänt trist och sunkig. Det blir till att "låna" från sparkontot eftersom Sif och Csn sugit upp mina sura slantar redan. De där förkortnings-"företagen" är sura?

    Och så en sak till... LunarStorms musiksajt
    www.rookie.nu är dö-tuff. 
    Surfa dit och lyssna lite på kidsen, förvånansvärt hög kvalité tycker jag!
    Och då har jag ändå ett jäkligt taskigt musiköra...




     


    hits